Recruithem ® is ons eigen multi user recruitment systeem. De eerste versie dateert van 1992. Inmiddels biedt de applicatie ondersteuning voor alle processen die een rol spelen bij executive search en werving en selectie. Met name intensieve en/of langdurige wervingscampagnes vragen om een adequate en secure afhandeling van alle betrokken sollicitatieprocedures.

Een speciale "lite" versie (Recruithem ® Light) werd in 2002 ontwikkeld in Microsoft ® Access, met de belangrijkste functionaliteit en is specifiek gericht op niet commerciële rekrutering. Deze versie is kosteloos te downloaden via de links beneden.

Ook Recruithem ® Light is een multi user recruitment systeem en ondersteunt alle administratieve taken tijdens het werving en selectie proces. Een goede gestandaardiseerde correspondentie is essentieel. Met één druk op de knop heeft u een up-to-date overzicht van de status van alle lopende sollicitaties. U kunt historische gegevens bewaren. Daarnaast bouwt u - voor toekomstige vacatures - een waardevolle database op van sollicitanten almede relaties en toeleveranciers.

Met Recruithem ® Light heeft uw afdeling HR een krachtig instrument in handen, waarmee u tijd bespaart en grip krijgt op grote hoeveelheden informatie - zowel op papier als in de hoofden van medewerkers die anders verloren zou gaan. Het systeem levert u statistische managementinformatie die het mogelijk maakt om wervingsacties kwantitatief te evalueren, te vergelijken en te verbeteren. Recruithem ® software is gebruikersvriendelijk, menugestuurd en laat ruimte voor eigen procedures.

Download Recruithem ® Light voor Microsoft Office ® 2000 t/m 2007 [1.366 KB]
n.b. onderdeel microsoft ® access dient volledig en "up to date" geïnstalleerd te zijn. (deze versie is sinds 2005 functioneel niet meer gewijzigd, demo gegevens zijn van december 2010)

Download Recruithem ® Light voor Microsoft Office ® 97 [1.527 KB]
n.b. onderdeel microsoft ® access dient volledig en "up to date" geïnstalleerd te zijn. (deze versie is sinds 2002 functioneel niet meer gewijzigd)